Novosadski sajam

 

Sajam sporta biće održan od petka do nedelje u Novom Sadu, a svoj štand na ovoj sportsko-poslovnoj manifestaciji imaće i FK Vojvodina.

Ovog vikenda, osim utakmice Super lige između Vojvodine i Metalca, još jedan važan sportski događaj biće organizovan u Novom Sadu. Od petka do nedelje, u prostorijama Novosadskog sajma (adresa Hajduk Veljkova 11), svakog dana od 10 do 19 časova, održavaće se Sajam sporta, a svoj štand na ovoj sportsko-poslovnoj manifestaciji imaće i fudbalski klub Vojvodina.

Tom prilikom, na sajmu će se organizovati turniri, sportska takmičenja, promocije i stručni skupovi, a svi posetioci imaće priliku da se druže, slikaju i upoznaju i sa prvotimcima Vojvodine. Svakog dana od 13 do 14 časova, oni će biti prisutni na štandu FK Vojvodina u hali broj 3.

Cena dnevne ulaznice iznosi 300 dinara, a u subotu će sa jednom kupljenom ulaznicom biti omogućen ulaz za čitavu porodicu, bez obzira na broj članova porodice.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače i sve ljubitelje sporta da prisustvuju ovom sportskom događaju i tom prilikom upoznaju naše igrače.