bilbord, mala

 

Još samo jedan dan ostao je do velikog fudbalskog dvoboja između Vojvodine i Sampdorije. Karte su praktično rasprodate, a ovim putem FK Vojvodina želi da upozna sve gledaoce koji će sutra doći na stadion “Karađorđe” s nekim, veoma bitnim detaljima.

Kapije stadiona biće otvorene u četvrtak, od 18.30 časova, dakle dva i po sata pre početka susreta. Molimo sve one koji su kupili ulaznice da na vreme krenu na utakmicu i uđu na tribine, kako se ne bi stvarale gužve na ulazima.

Na svakoj karti odštampan je ulaz na koji njen vlasnik treba da dođe i molimo Vas da to proverite i da se toga pridržavate, jer, u suprotnom, nećete moći da uđete na stadion. Pored redovne kontrole, karte će se čekirati (očitavati) i, ukoliko niste na određenom ulazu, on će Vam automatski biti onemogućen.

Na ulazu broj 4 na Zapadu, očekuje se otežan prolazak gledalaca zbog toga što ga koristi i ekipa Radio-televizije Vojvodina, pa Vas molimo za razumevanje i strpljenje.

Važno je da dođete na vreme na “Karađorđe” i zbog toga što će, kako se koji sektor bude popunio, ulaz na njega biti zatvoren.

Ponavljamo da će deca morati da imaju vlastitu ulaznicu, inače neće moći da uđu na tribine.

 

NOVINARI NA ULAZ BROJ 2

Novinari kojima su odobrene akreditacije za sutrašnju utakmicu, moći će da ih podignu na platou između centralne blagajne i službenog ulaza (ulaz za igrače), na pultu koji će se tu nalaziti. Akreditacije će moći da se podignu od 18.30 časova, pa sve do početka susreta (21 čas).

Vlasnici novinarskih akreditacija na stadion će moći da uđu isključivo na ulaz broj 2 na zapadnoj strani, a ne, kao što je to ranije bio slučaj, na ulaz broj 6.

 

ZATVARA SE ULICA DIMITRIJA TUCOVIĆA

Ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena za saobraćaj sutra od 12 časova, pa sve do 01 sat, u petak.

Molimo sve gledaoce da ne dolaze na stadion vlastitim kolima, već da koriste sredstva javnog prevoza, kako se na prilazima “Karađorđu” ne bi stvarale gužve, a time i bespotrebna nervoza.