obrazac-za-slike---vesti

 

 

Završena je druga faza priprema Vojvodine u Antaliji. Ekspedicija „crveno-belih“ se letom iz Antalije preko Istanbula vratila u Srbiju i klupskim autobusom sa aerodroma „Nikola Tesla“ produžila za Novi Sad.
Fudbalski centar „Vujadin Boškov“ dočekao ih je u neuobičajenom izgledu, na terenu broj 5 postavljene su stolice i završava se krov. Tribine pored terena broj 1 i 2 takođe su u završnoj fazi pokrivanja, a zgrada u kojoj su samo do pre nekoliko dana bile prostorije omladinske škole, kuhinja i trpezarija, polako nestaje. Građevinci rade punom parom i do početka naredne sedmice stara zgrada ostaće samo na fotografijama.
Igrači su, kao što smo već najavili, dobili predah do nedelje kada se nastavljaju treninzi. Stručni štab može da raduje činjenica da među prvotimcima nema ni jednog povređenog igrača što je do sada bila retkost kada su pripreme u pitanju.
Do početka prolećnog dela sezone i utakmice u Smederevu, fudbaleri Vojvodine treniraće u svom fudbalskom centru.
Generalna proba pre nastavka takmičenja u JSL trebalo bi da se održi 20. Februara. Zavisno od vremenskih uslova odrediće se i mesto odigravanja utakmice u kojoj će Vojvodina ugostiti sofijski CSKA.