obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

U pojedinim medijima pojavila se informacija da Vojvodina pregovara sa nekadašnjim vezistima Partizana, Robertom Žukom i Simonom Vukčevićem. Povodom toga oglasio se i sportski direktor Vojvodine, Saša Drakulić.

– Apsolutna je neistina da pregovaramo sa Žukom. Nije interesantan za nas pre svega zbog njegovih godina. Što se tiče Simona Vukčevića, imali smo razgovore pre mesec dana, ali je realizacija daleko – istakao je Saša Drakulić.

U dresu Vojvodine u petak u prijateljskom meču protiv ČSK nastupio je Stefan Babović, takođe nekadašnji igrač Partizana.

– Stefan je igrao utakmicu, iskusan je i značio bi timu. I dalje teku pregovori. Razmišljamo i o još jednom štoperu -otkrio je Drakulić.

Dobre igre Vojvodine u ovogodišnjih pet evropskih utakmica raduju. U nekim krugovima, najavljuje se da je Vojvodina zrela za titulu u domaćem šampionatu.

–         Mi ne razmišljamo tako. Napravili smo dobar tim i dobar menadžment. Pre svega želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala. Glavni cilj svake godine je mesto koje vodi u Evropu. Svaku utakmicu se trudimo da pobedu. A o tituli zaista ne razmišljamo, dugačko je prvenstvo – zaključio je Drakulić, koji se zahvalio publici koja je sjajno navijala protiv Burse ali i igračima koji su ostavili srce na terenu.