obrazac-za-slike---vesti

 

 

Upravni odbor Fudbalskog kluba „Vojvodina“ je na upravo završenoj sednici doneo jednoglasnu odluku o imenovanju Saše Drakulića za sportskog direktora kluba.
Saša Drakulić je rođen 28. 08. 1972. u Vinkovcima, a tokom bogate igračke karijere nastupao je za : Crvenu zvezdu, Busan Daewo Royals, Suwon Samsung Bluewings (Južna Koreja), Kashiva Reyesol (Japan), Seongham Ihawa (Južna Koreja), AEK Larnaka (Kipar), Vojvodinu, ČSK Pivaru, Mladost (Apatin), Proleter (Novi Sad) i Cement (Beočin). Najdublji trag ostavio je igrajući na dalekom istoku, tačnije korejskom poluostrvu  gde je u periodu između 1995-2003 osvojio šest titula prvaka, devet kupova  i ostao upamćen kao najbolji strelac lige  sa 104 postignuta gola u 271 odigranoj utakmici.
Nakon kraćeg izleta na Kipar i povratka u zemlju igrao je uspešno za ekipu Mladosti iz Apatina iz koje se 2007. godine preselio u Vojvodinu.

Saša Drakulić na radno mesto stupa već danas, a kako je izjavio, čekaju ga veliki izazovi i obiman posao oko izbora novog šefa stručnog štaba „crveno-belih“ i formiranju ekipe za predstojeću sezonu.

VOJVODINA SE ZAHVALILA VIGNJEVIĆU

Na istoj sednici, članovi Upravnog odbora odlučeno je takođe jednoglasno da se ne produži saradnja sa dosadašnjim trenerom Nebojšom Vignjevićem kome je na kraju sezone istekao ugovor.
Fudbalski klub „Vojvodina“ visoko ceni stručne i ljudske kvalitete Nebojše Vignjevića ali smatra da rezultati koji su ostvareni na terenu ne zadovoljavaju ambicije kluba i uložena sredstva pa je stoga odlučeno da se sa njim ne produži saradnja. FK „Vojvodina“ se svom sada već bivšem treneru zahvaljuje na korektnom odnosu i želi mu puno sreće u nastavku karijere.

Sportski sektor sa direktorom Sašom Drakulićem na čelu dobio je zadatak od UO kluba da u najkraćem mogućem roku reši pitanje novog šefa stručnog štaba FK „Vojvodina“.