FK Vojvodina - srećna nova 2016. godina

 

Navijači Vojvodine u nedelju će imati priliku da upoznaju i druže se sa igračima svog omiljenog kluba, koji će tom prilikom potpisivati kalendare za 2016. godinu.

U nedelju, 17. januara, u svečanoj loži stadiona „Karađorđe“, fudbalski klub Vojvodina organizovaće druženje svojih igrača sa svima koji budu želeli da dođu, upoznaju Vošine prvotimce, popiju kafu sa njima i tako provedu jedno ugodno i lepo popodne.

Tom prilikom, biće prodavani i zvanični klupski kalendari za 2016. godinu, koje će, po želji, potpisivati fudbaleri Vojvodine. Cena kalendara je 300 dinara, u nju je uključena i ulaznica za utakmicu protiv Spartaka u prvom kolu prolećnog dela sezone, a sav prihod od prodaje biće prosleđen u humanitarne svrhe u sklopu kampanje FK Vojvodina „Odigraj srcem“.

Druženje će trajati od 13:30 do 16 časova, a od fudbalera Voše, prisutni će biti: Mirko Ivanić, Milan Stepanov, Dejan Meleg, Lazar Rosić, Nino Pekarić, Nikola Perić, Saša Ćurko, Džon Meri, Bojan Nastić, Danilo Sekulić i Novica Maksimović.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da u nedelju dođu u svečanu ložu „Karađorđa“ (ulaz na zapadnoj tribini), upoznaju prvotimce crveno-belih i kupovinom kalendara učine humano delo.