obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Današnji radni dan fudbalera Vojvodine u Turskoj bio je ispunjen sa dva žestoka treninga. Prvi put „crveno-beli“ su izašli na teren u 10:00 časova, a popodnevni rad počeo je u 17:00 časova. Između dva treninga igrači su imali oko 5 sati za odmor što je svako od njih pojedinačno iskoristio po svom izboru. Jedna grupa se odlučila za popodnevnu dremku  u sobama dok su neki prošetali do obale mora i proveli prijatne trenutke  na suncu.

Oba današnja treninga stručni štab Vojvodine odredio je za uvežbavanje završnice odnosno realizacije koja je u protekle tri prijateljske utakmice bila problematična. Uz udarce na gol iz raznih pozicija i situacija rađeno je na brzini i eksplozivnosti.
Nekoliko prvotimaca požalilo se na povrede pa su oni, preventive radi, izostavljeni iz dela treninga u kome se šutiralo na gol. Reč je o Srđanu Babiću, Milanu Spremu  i Stefanu Nikoliću koji su osetili bol u prednjoj loži.

Što se tiče uspešnosti udaraca na gol i procentu realizacije na današnjem treningu istakli su se Segej Milinković-Savić, Lazar Veselinović, Marko Živković, Mijat Gaćinović i Enver Alivodić. Iako nisu pomenuti, ostali igrači su samo za malo zaostali za ovom petorkom pa se možemo nadati da će makar deo danas viđenog preneti i na utakmice.