Dušan Jovančić

 

Kapiten Vojvodine Dušan Jovančić (27) uvršten je u idealan tim prvog dela sezone Super lige Srbije, u izboru koji su zajednički organizovali Zajednica Super lige i televizija Arena sport.

U restoranu „Stadion“ u istoimenom tržnom centru u Beogradu, sinoć je održana svečanost na kojoj je izabran idealan tim prvog dela sezone u Super ligi Srbije. U organizaciji Zajednice Super lige i televizije Arena sport, pri čemu su pravo glasa imali kapiteni i treneri svih 16 klubova iz našeg elitnog ranga, izabrana je idealana postava srpskog prvenstva za jesenji deo sezone, a svoje mesto u njoj našao je i kapiten Vojvodine Dušan Jovančić.

Pored njega, u idealan tim Super lige Srbije ove jeseni izabrani su još Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Saša Ivković (Voždovac), Nemanja Vučić (Zemun), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Đorđe Ivanović (Spartak), Zoran Tošić (Partizan), Leandre Tavamba (Partizan) i Aleksandar Pešić (Crvena zvezda), dok je za najboljeg trenera izabran šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.