Odbojkaši Vojvodine

 

Predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović uputio je čestitku predsedniku OK Vojvodina Dragoljubu Zbiljiću povodom jučerašnjeg osvajanja 15. titule šampiona države u istoriji odbojkaškog kluba Vojvodina.

 

OK Vojvodina

Predsednik Dragoljub Zbiljić

 

Dragi i uvaženi sportski prijatelji,

Povodom osvajanja nove, ukupno 15. šampionske titule u istoriji kluba, upućujemo Vam iskrene i srdačne čestitke na još jednom izvanrednom uspehu i rezultatu koji ste ostvarili.

Sa velikom pažnjom i željom da u Vaše vitrine donesete novi pehar namenjen najboljem timu u našoj zemlji, posmatrali smo Vaše finalne borbe za titulu šampiona Srbije, u kojima ste, posebno na jučerašnjoj četvrtoj utakmici protiv Novog Pazara, pokazali izuzetnu hrabrost, odlučnost, smelost, energiju i, ono što je najvažnije, kvalitet koji je svojstven samo istinskim šampionima i pobednicima.

Uspeh koji ste ostvarili učinio nas je izuzetno srećnim i ponosnim na to što zajedno sa Vama činimo deo naše velike crveno-bele sportske porodice i još jednom je potvrdio izuzetno stručan i kvalitetan rad u svim strukturama Vašeg kluba.

Ne sumnjamo da će vizija i težnja koju imate da se odbojkaški klub Vojvodina ponovo nađe među najboljim timovima u Evropi u narednim godinama biti pretvorena u stvarnost, te da ćete svojim radom, rezultatima i peharima i dalje zasluživati poštovanje i divljenje od strane čitave sportske Srbije.

U ime članova uprave, igrača, članova stručnog štaba, omladinske škole i svih zaposlenih u fudbalskom klubu Vojvodina, još jednom Vam čestitam na osvojenom trofeju i želim Vam da nastavite šampionskim putem uspeha i pobeda.

S poštovanjem,

Dušan Vlaović

Predsednik FK Vojvodina