Vošino ćoše

 

Na Novosadskoj televiziji, u četvrtak uveče premijerno je emitovano prvo izdanje emisije „Vošino ćoše“, posvećeno aktuelnostima u FK Vojvodina.

Emisija „Vošino ćoše“, zajednički projekat FK Vojvodina i Novosadske televizije, premijerno je prikazana proteklog četvrtka. Prvi gosti emisije bili su član Upravnog odbora FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i šef stručnog štaba Nenad Lalatović, koji su o aktuelnim temama u vezi sa klubom razgovarali sa voditeljem emisije Lazarom Kurtešom, a odgovarali su i na unapred postavljena pitanja novinara iz drugih redakcija, kao i na pitanja navijača, koji su ono što ih interesuje mogli da pitaju preko mejla vosinocose@fcvojvodina.co.rs.

Takođe, gledaoci su imali priliku da se podsete dobrih nastupa Vojvodine u kvalifikacijama i plej ofu za Ligu Evrope ove sezone, pa nema sumnje da se novo izdanje emisije već sada sa nestrpljenjem očekuje.

Emisija „Vošino ćoše“ biće emitovana svakog četvrtka na Novosadskoj televiziji, sa početkom u 21 sat. Za sve koji su propustili, snimak premijernog izdanja emisije može se pogledati u sledećem prilogu: