У среду од 19 часова, фудбалери Војводине ће у Нишу играти меч финала Купа Србије против Партизана, те тако покушати да освоје други пехар у овом такмичењу у клупској историји. Том приликом, на стадиону „Карађорђе“ биће организовано заједничко гледање утакмице за све навијаче Војводине, који ће финале моћи да гледају преко великог и најсавременијег „LED“ екрана, постављеног и инсталираног специјално за овај меч.

Сви гледаоци биће смештени на наткривеној, западној трибини „Карађорђа“, где ће им по врло популарним ценама бити омогућено освежење и максималан комфор током гледања утакмице.

Капије западне трибине биће отворене већ у 18 часова, а до почетка утакмице, гледаоци ће имати прилику да се забављају и уживају у музичким нумерама, новим видео спотовима снимљеним у претходних неколико дана, али и да виде и чују поруке бивших прослављених фудбалера Војводине, који су се пред финале Купа обратили како би пожелели срећу свом бившем клубу. Све то биће емитовано на најсавременијем „LED“ екрану величине 70 квадратних метара, те нема сумње да ће сутрашњи догађај на „Карађорђу“ бити прави ужитак за присутне и представљати прави војводинашки празник у Новом Саду.

Фудбалски клуб Војводина позива све своје навијаче и суграђане да сутра вече дођу на „Карађорђе“, те да у веселој и срдачној атмосфери пошаљемо прелепу слику са нашег стадиона и заједно будемо уз нашу Вошу у одлучујућој борби за пехар.