DSC_5401

 

 

Samo još nepuna dva dana ostala su do završetka prvog dela letnjih priprema Vojvodine na Zlatiboru. Preostalo je da ekipa odradi još jedan trening (danas popodne) i da sutra od 11:00 časova odigra kontrolni susret protiv libijskog Asvelija. Jutos od 10 časova na terenu kraj hotela „Palisad“ radila je grupa igrača koja će sutrašnju utakmicu početi sa klupe dok su prva jedanaestorica imala slobodno pre podne. Uprkos toj činjenici većina igrača koji su imali slobodno došla je na teren da posmatra svoje saigrače.
Posle uvodnog zagrevanja i rada sa kondicionim trenerom Basarićem prešlo se na uvežbavanje onog što je kao problem apostrofirao Marko Nikolić, a to je realizacija. Trening su sa tribina pažljivo pratili predsednik FK „Vojvodina“ gospodin Balša Butorović i njegov najbliži saradnik Mateja Kežman.

Očekuje se da susret protiv Asvelija počne ista jedanaestorica koja je igrala prvo poluvreme na utakmici sa Zlatiborom. Dakle : Kordić, Vulićević, Barić, Trajković, Đurić, Radoja, Poletanović, Vranješ, Alivodić, Škuletić i Gaćinović.