grbovi vosa donji srem

 

 

 

U utakmici 12. kola JSL fudbaleri Vojvodine sastaju se sa ekipom Donjeg Srema. Meč se igra na stadionu „Karađorđe“ u subotu 08.11.2014. sa početkom u 18 : 00 časova.

Biće to sedma zvanična utakmica ova dva kluba. U dosadašnjih šest utakmica uspešnija je bila Vojvodina sa četiri pobede uz dve nerešene utakmice. Obe utakmice bez pobednika odigrane su upravo prošle sezone, 0 : 0 na Karađorđu i 1 : 1 u Pećincima (Damnjanović, Stojanović). To je ujedno bio i jedini gol koji je Vojvodina primila u duelima sa Donjim Sremom.

Kada je reč o ovosezonskoj formi, ekipa Donjeg Srema ne blista. Nalaze se na 11. mestu uz 11 osvojenih bodova, sa tri pobede, dve nerešene i šest poraza. U poslednje tri utakmice imaju tri poraza od Mladosti kod kuće (1:2), Zvezde u gostima (1 : 0) i Jagodine kod kuće (2:3).

Donji Srem daje izuzetno malo golova. Na četiri utakmice nisu dali gol, na šest utakmica jedan gol, dok su na samo jednoj utakmici dali dva gola. Kada je reč o primljenim golovima, na dve utakmice nisu primili gol, na tri utakmice primili su jedan gol, na dve su primili po dva i tri gola, i na jednoj utakmici čak četiri.

Pre tri kola kao novi šef stručnog štaba predstavljeno je lice dobro poznato svim Vojvodinašima – Zlatomir Zagorčić, dok mu prvi asistent Zoltan Sabo.

 

Na konferenciji za štampu šef stručnog štaba FK „Vojvodina“, Zoran Marić, rekao je da je ekipa arhivirala utakmicu sa Partizanom, što je bio prevashodni cilj u ovoj nedelji, s obzirom na polemiku koju je izazvala utakmica u Beogradu. Isto tako, očekuje tvrdu utakmicu i protivnika koji će se bazirati pre svega na odbranu gola. Cilj u ovoj utakmici je kao i do sad, pobeda i tri boda, mada ne očekuje lak posao uzimajući u obzir da Donji Srem dolazi iz serije loših rezultata.

Prvotimac Marko Živković da očekuje vrlo tešku utakmicu protiv Donjeg Srema, kao i da ekipa u ovoj, kao i u svim utakmicama, ide na pobedu i sva tri boda,ponovivši reči šefa stručnog štaba da je utakmica sa Partizanom arhivirana.

Povređeni

Mića Ivanić će biti u protokolu za utakmicu, nakon 35 dana odsustva, dok će na bolovanje Darko Puškarić koji ima zdravstvenih problema.

Besplatan ulaz

Ulaz na istočnu tribinu stadiona „Karađorđe“ biće slobodan do kraja polusezone.