grbovi

 

 

U okviru 9. kola JSL fudbaleri Vojvodine se sastaju sa ekipom Novog Pazara. Utakmica se igra u subotu 04.10.2014. sa početkom od 19 : 00 časova. Biće to 8. zvanična utakmica ovih klubova. U dosadašnjih 7 uspešnija je bila Vojvodina sa 5 pobeda, uz jednu nerešenu utakmicu i jednu pobedu Novog Pazara. Kao domaćin Vojvodina je dobila sve prvenstvene utakmice na Karađorđu, samo jednom je bilo nerešeno i to u kupu, prošle godine.

Ekipa Novog Pazara se nalazi na 8. mestu na tabeli. Beleže dosta promenljive rezultate:

Novi Pazar – Rad   1 : 0

Čukarički – Novi Pazar   1 : 1

Novi Pazar – Radnički 1923   2 : 0

OFK Beograd – Novi Pazar   3 : 2

Novi Pazar – Mladost Lučani   1 : 2

Crvena Zvezda – Novi Pazar   2 : 0

Novi Pazar – Jagodina   3 : 0

Nakon poraza od OFK Beograda smenili su trenera Kanatlarovskog i doveli Milorada Kosanovića. U kupu su ispali od Petrovca sa Mlave.

Što se tiče FK „Vojvodina“, sve je već rečeno. Ekipa Zorana Marića igra sezonu za pamćenje. Na dosadašnjih 7 utakmica pobedili su 6 i time izjednačili rekord Kluba iz sezone 95/96. Ukoliko pobede i Novi Pazar postaće ekipa sa najboljim startom u klupskoj istoriji. Podatak za respekt i razlog da tribine Karađrođa u subotu budu ispunjene.

Trener Marić

Utakmica sa Pazarom će biti najteža do sad. Izuzetno cenim trenera Novog Pazara Milorada Kosanovića, velikog poznavaoca domaćeg fudbala, koji je u jednom periodu radio u FK „Vojvodina“. Siguran sam da će on u narednom periodu podići nivo igre Novog Pazara. Igramo pred našim navijačima, ofanzivno i bez kalkulacija, kao i do sad.

Povrede

Lazar Veselinović definitivno neće nastupiti protiv Pazaraca, dok je Mića Ivanić još neizvestan i njegova situacija će sutra biti jasnija.

Besplatan ulaz

Klub je odlučio da omogući navijačima besplatan ulaz na istočnu tribinu.