Fudbaleri Vojvodine i pobednici Fantazi lige Radija AS 2016

 

U zajedničkoj akciji Radija AS fm i FK Vojvodina, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku danas je organizovana lepa i zanimljiva akcija.

U zajedničkoj akciji Radija AS fm i FK Vojvodina, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku danas je organizovana lepa i zanimljiva akcija. Naime, u organizaciji Radija AS fm, tokom prošle sezone, njihovi slušaoci mogli su da učestvuju u „Fantasy“ Premijer ligi, a 11 najboljih na kraju sezone dobili su priliku da odmere snage i sa fudbalerima Vojvodine. Međutim, ne u „fantaziju“, već na travnatom terenu.

Iako se, kako i sami priznaju, mnogo bolje snalaze za tastaturom nego na terenu, uz veliki entuzijazam i energiju, pobednici „Fantasy“ lige uspeli su u igri viktorije da izbore remi sa Vošinim prvotimcima. Lepi potezi, tragični promašaji i spektakularne proslave golova nisu izostali, a nakon toga se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Uprkos velikim naporima voditelja Radija AS fm Ace Karanovića, koji je ovom prilikom preuzeo golmansku ulogu, Vošini prvotimci su ipak bili prisebniji sa bele tačke i tako zabeležili pobedu. Iz ekipe Radija AS fm konstatovali su da su bili bolji tim na terenu, ali ujedno i poželeli Voši mnogo sreće naredne sezone i obećali joj podršku u nastojanju da se domogne grupne faze Lige Evrope.

Svima koji su danas bili u Veterniku ostala je uspomena na jedno lepo i zanimljivo druženje, a fudbalerima Vojvodine dalo je samo još više pozitivne energije pred današnji prepodnevni trening.