RK Vojvodina

 

Fudbaleri Vojvodine biće specijalni gosti RK Vojvodina na utakmici protiv Porta u Ligi šampiona, koja će u četvrtak od 19:30 časova biti odigrana u velikoj dvorani Spensa.

Rukometaši Vojvodine obradovali su sve svoje pristalice u subotu, sjajnom igrom i važnom pobedom nad Čehovskim medvedima u Ligi šampiona, koja će ostati upisana u istoriji kluba kao prva pobeda crveno-belih rukometaša u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Naredni meč očekuje ih već u četvrtak, kada će, ubeđeni smo, tribine velike sale Spensa biti još punije nego na prethodnom meču, a rival će im biti ekipa Porta, koja već godinama redovno učestvuje u evropskim takmičenjima.

Kao znak zahvalnosti za izuzetnu podršku protiv Čehovskih medveda, uprava RK Vojvodina je odlučila da ulaz na utakmicu protiv Porta bude slobodan, a istovremeno je upućen poziv fudbalerima Vojvodine da budu specijalni gosti na tom meču, što je u FK Vojvodina sa velikim zadovoljstvom i prihvaćeno. Takođe, vrlo je moguće da će podršku rukometašima u četvrtak pružiti i vaterpolisti Vojvodine.

Rukometašima Vojvodine ostaje da se bore kao i do sada, a nama da ih podržimo i budemo uz njih.

Četvrtak, 19:30 časova, velika dvorana Spensa. Vojvodinaši, vidimo se!