Док љубитељи фудбала у нашој земљи жељно ишчекују тренутак када ће бити познато када ће се и на који начин наставити такмичење у Супер лиги и Купу Србије, фудбалери Војводине вредно раде како би повратак на терен дочекали у што бољем физичком стању.

Према неким најавама, сасвим је могуће да ће црвено-бели већ почетком наредне недеље тренирати заједно у ФЦ „Вујадин Бошков“, а у одржавању кондиције им много помаже и вожња собних бицикала које им је обезбедио клуб. У комбинацији са трчањем, то им омогућава разноврстан рад високог обима и интензитета. У овој тешкој ситуацији, овакви тренинзи представљају право освежење, а фудбалери Војводине све напоре пролазе заједно преко онлајн тренинга са својим кондиционим тренером Сашом Семередијем.

Вошин стручни штаб је за ову недељу заказао укупно 10 тренинга, што треба да представља последњу фазу генералне припреме пред повратак на терен. Према речима Саше Семередија, иза екипе је дуг пут и велики број тренинга, чиме су играчи успели да сачувају општу форму, те стога спремни жељно очекују почетак припрема на терену, које ће по много чему бити врло захтевне и специфичне.