Džon Meri i Radovan Pankov

 

U „Berliner pub“-u u Novom Sadu, sinoć je organizovano druženje sa ciljem prikupljanja pomoći za napuštene i povređene životinje, a akciju je podržao i fudbalski klub Vojvodina.

Pod sloganom „Odigraj srcem“, fudbalski klub Vojvodina juče se odazvao pozivu da učestvuje u još jednoj humanitarnoj akciji uoči novogodišnjih i Božićnih praznika. U saradnji sa Udruženjem za zaštitu životinja „Spans“ iz Novog Sada, juče je u „Berliner pub“-u organizovano druženje sa ciljem prikupljanja pomoći za bolesne, napuštene i povređene životinje, prvenstveno pse i mačke.

Ulaz je bio dozvoljen samo uz određenu donaciju u vidu pomoći za životinje (hrana, povoci, ogrlice itd), a specijalni gosti bili su fudbaleri Vojvodine Radovan Pankov i Džon Meri, koji su izazvali interesovanje kako prisutnih novinara, tako i svih onih koji su došli da pomognu ovu akciju. Naravno, najsrećniji su bili oni najmlađi navijači Vojvodine, koji nisu propustili priliku da se slikaju sa igračima Voše i iskažu svoje neskrivene simpatije prema timu sa „Karađorđa“.

Fudbalski klub Vojvodina izražava veliko zadovoljstvo zbog toga što je bio u prilici da pomogne još jednu humanitarnu akciju, a učešće u sličnim aktivnostima svakako planiramo i u narednom periodu.

Humanitarna akcija

Humanitarna akcija 2

Humanitarna akcija 3

Humanitarna akcija 4

Humanitarna akcija 5

Humanitarna akcija 6