Фудбалери Војводине вратили су се у Нови Сад са двонедељних припрема у Турској. После 14 дана интензинвог рада, током којих су најчешће тренирали по два пута дневно, црвено-бели су клупским аутобусом данас око 14 часова допутовали са аеродрома „Никола Тесла“ у ФЦ „Вујадин Бошков“. Током припрема у Белеку, Војводина је одиграла шест пријатељских утакмица, при чему је остварила победу над Рапидом из Беча (2:0), ремије са Шахтјором из Доњецка (1:1), Лавовом из Украјине (0:0) и Фрајбергом из Немачке (2:2) и поразе од Марибора (2:3) и Рубина из Казања (0:3).

У ФЦ „Вујадин Бошков“, експедицију ФК Војводина је дочекао председник клуба Војислав Гајић, који се срдачно поздравио са сваким од играча и чланова стручног штаба, и пожелео им срећну и успешну предстојећу полусезону, која за Војводину почиње у суботу, 15. фебруара, када ће, са почетком у 18 часова, на стадиону „Карађорђе“ одиграти првенствени меч против Пролетера.

Црвено-бели су од шефа стручног штаба Ненада Лалатовића добили два слободна дана, а са тренинзима ће наставити у понедељак, чиме ће уједно започети последњу фазу припрема за предстојеће изазове.