Fudbaleri Vojvodine

 

Današnje pre podne, fudbaleri Vojvodine proveli su u teretani hotela „Susesi Luxury Resort“, gde su radili sa kondicionim trenerom crveno-belih Aleksandrom Jankovićem.

Ostala su još samo tri dana do povratka fudbalera Vojvodine u Novi Sad. Prethodnih 11, crveno-beli su iskoristili za uigravanje linija tima, stvaranje pozitivne atmosfere unutar ekipe, ali i na održavanje dobre fizičke spreme, što je posao kojim uspešno rukovodi kondicioni trener Voše Aleksandar Janković.

Današnje pre podne, svi igrači proveli su u teretani hotela „Susesi Luxury Resort“, gde su, podeljeni u dve grupe, radili vežbe koje im je zadavao kondicioni trener Vošinog stručnog štaba. Popodnevni trening zakazan je za 18:30 časova, a on će biti nešto slabijeg intenziteta nego inače, s obzirom na to da crveno-bele sutra i prekosutra očekuju nove dve prijateljske utakmice, a potom povratak kući i spremanje taktike za prvi prvenstveni meč protiv Spartaka, u kojem će primarni cilj biti da se pobedom započne drugi deo sezone.

Jučerašnji popodnevni trening su zbog lakših povreda propustili Paločević, Maksimović, Milinković i Antić, a određenih problema još uvek ima i Dejan Meleg. Ipak, ni u jednom slučaju nije reč o nečemu ozbiljnijem, pa su svi spomenuti igrači odradili današnji trening u teretani.