Ekspedicija FK Vojvodina

 

Ekipa Vojvodine doputovala je na Zlatibor, gde će u narednih 10 dana raditi na sticanju forme pred početak nove sezone.

Posle pet sati putovanja, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je na Zlatibor. U svojoj staroj bazi, hotelu „Palisad“, crveno-beli će boraviti tokom narednih 10 dana i za to vreme raditi na sticanju željene forme pred početak nove sezone, odnosno prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koji je zakazan već za 29. jun.

Pripreme na jednoj od najlepših planina u Srbiji odradiće ukupno 25 prvotimca, a šef stručnog štaba Radoslav Batak odlučio se da to budu sledeći igrači:

Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković.

Zbog obaveza sa U-20 reprezentacijom Srbije, ekipi će se sutra priključiti Milan Lazarević i Lazar Zličić, dok će Dejan Meleg propustiti pripreme zbog učešća na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom naše zemlje.

Pored igrača, na Zlatibor je doputovao i stručni štab FK Vojvodina u sastavu: šef stručnog štaba Radoslav Batak, pomoćni treneri Milan Belić, Bojan Neziri i Dragan Repac, trener golmana Dragan Leskovac, analitičar Goran Vrkić, lekar Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan i Nemanja Mijić i ekonom Nemanja Jotanović. Zbog obaveza sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, sa priprema Vojvodine na Zlatiboru odsustvovaće i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

Osim igrača i članova stručnog štaba, ekspediciju Vojvodine na Zlatiboru čine još i upravnik FC „Vujadin Boškov“ Svetko Gašić, PR menadžer FK Vojvodina Miloš Subotin, vozač Duško Petrić i novinar Dnevnika Aleksandar Predojević.

Fudbaleri Vojvodine već danas će izaći na teren, s obzirom na to da je za 18 časova zakazan lakši trening, a tokom boravka na Zlatiboru, crveno-beli će odigrati i tri prijateljske utakmice. Prvi meč protiv ekipe Jedinstvo Putevi zakazan je već za sutra, najverovatnije u 18 časova.