Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine sutra počinju pripreme za novu sezonu.

Posle svega 12 dana odmora nakon završetka prošle sezone, fudbaleri Vojvodine sutra će se ponovo okupiti i započeti pripreme za nove izazove koji ih očekuju. Prozivka igrača zakazana je za 17 časova u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, gde će nakon toga biti odrađen i prvi trening crveno-belih.

Već u nedelju u sedam časova ujutru, prvotimci će obaviti obavezne lekarske preglede u domu zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu, a za isti dan predviđen je novi trening u 18 časova. Do polaska na Zlatibor, crveno-beli će trenirati po dva puta dnevno, s tim da će jedino u utorak umesto prepodnevnog treninga imati uobičajeno testiranje fizičkih sposobnosti.

Polazak na Zlatibor predviđen je u četvrtak u osam sati ujutru, a Voša će na planini ostati do 18. juna i za to vreme odigrati tri prijateljske utakmice. Termini su deveti, 11. i 14. jun, s tim da imena protivnika još uvek nisu zvanično potvrđena. Tokom boravka na Zlatiboru, ekspedicija FK Vojvodina biće smeštena u svojoj staroj bazi, hotelu „Palisad“.