vosha_flashmob_22

 

 

FK „Vojvodina‟ nastavlja sa originalnim marketinškim projektima u godini kada slavi sto godina od osnivanja. Nakon bakljade na Petrovaradinskoj tvrđavi i snimka koji je obišao planetu posredstvom društvenih mreža i velikog prolećnog rok koncerta na Spensu, ovih dana za Novosađane je organizovano iznenađenje u vidu flash moba u organizaciji Omladinske škole Kluba.

Tokom ranog subotnjeg popodneva na centralnom gradskom trgu, iznenada, pojavili su se golovi, napravljen je teren za igru, a na očigled iznenađenih prolaznika mladići su se presvukli u dresove svog kluba i zaigrali fudbal. Međutim, na njihovo iznenađenje medju prolaznicima su bili i prvotimci Vojvodine i trener Zoran Marić. Klinci su izazvani na meč protiv svojih idola iz prvog tima, a prolaznici / gledaoci su se potrudili da atmosfera bude na nivou velikog generacijskog derbija.

Na ovoj nesvakidašnjoj fudbalskoj promociji učestvovao je i orkestar Sambansa, a sugrađanima je predstavljen i novi dizajn klupskog autobusa dobijen na otvorenom konkursu za mlade dizajnere.

Da vidite šta se sve desavalo na Trgu Slobode u Novom Sadu i da osetite deo atmosfere pratite link