После повратка са Златибора и слободног дана који су добили од тренера Ненада Лалатовића, фудбалери Војводине данас су поново тренирали у ФЦ „Вујадин Бошков“. Пре тренинга, у медиа центру одржано је представљање нових играча, а потом се, на састанку који је био отворен за јавност, првом тиму црвено-белих обратио председник клуба Војислав Гајић.

Истичући да ће клуб испоштовати све своје обавезе према њима и омогућити им максималне услове за рад, председник ФК Војводина је од играча захтевао само то да поштују клуб чији дрес носе и учине све што је у њиховој моћи да остваре добре резултате, јер без њих, сав труд и рад падају у воду.

– За све што вам треба, моћи ћете да се обратите спортском директору Николи Лазетићу, а и ја ћу вам бити на располагању 24 часа дневно за било коју врсту проблема да имате. Стручни штаб има наше максимално поверење и само од њих зависи то ко ће играти, односно играће они који су у том тренутку најбољи. Будите свесни тога да добри резултати користе не само Војводини као клубу, већ и свакоме од вас појединачно за неку даљу каријеру. Имате нашу максималну подршку, баш као што имате и подршку навијача. Око тога је било неких проблема у минулом периоду, али то не значи да навијачи не подржавају клуб, већ не подржавају то да Војводина буде осма и брука се на терену – поручио је Гајић.

Пожелевши играчима успешан рад на припремама у Словенији, председник ФК Војводина је још једном напоменуо да верује у њих и да је сигуран да ће „стара дама“, уз максималан рад и заједништво, поново служити на понос и радост својим присталицама.