Nenad Gavrić i Nikola Aksentijević

 

Dosadašnji vezista Crvene zvezde Nenad Gavrić (24) i donedavni desni bek belgijskog Muskrona Nikola Aksentijević (23) od danas su novi fudbaleri Vojvodine.

Poslednjeg dana prelaznog roka, fudbalski klub Vojvodina dobio je još dva vredna pojačanja za nastavak sezone, pošto su ugovore sa Vošom potpisali dosadašnji vezista Crvene zvezde Nenad Gavrić i donedavni desni bek belgijskog Muskrona Nikola Aksentijević.

Nenad Gavrić već desetak dana trenira sa ekipom Vojvodine, a danas je i zvanično registrovan kao novi član „stare dame“. Rođen je 12. decembra 1991. godine u Šapcu, a tokom karijere nastupao je za Mačvu, Napredak i Crvenu zvezdu, za koju je od 2014. godine odigrao 22 utakmice i postigao dva gola.

S druge strane, Aksentijević je rođen devetog marta 1993. godine u Kragujevcu, a karijeru je počeo 2011. u ekipi Teleoptika iz Zemuna. Nakon toga, nastupao je još za Partizan, Vitese, OFK Beograd i Muskron, za koji je prošle sezone odigrao 21 utakmicu, postigao jedan gol i zabeležio jednu asistenciju. Ugovor sa Vojvodinom potpisao je do juna 2019. godine.