vest

 

 

Sedam dana preostalo je do nastavka prvenstvene trke u JSL Srbije, a fudbalere Vojvodine očekuje poslednji i najozbiljniji test koji se zove CSKA iz Sofije.
Protivnik ni malo lak, ali po meri. Sve do sada urađeno valja sutra prezentovati novosadskoj fudbalskoj javnosti, a ona je itekako zahtevna. Tri meseca pauze i intenzivnog rada sigurno je bilo dovoljno da stručni štab novosadskog superligaša „složi kockice“ i krene u ostvarivanje zacrtanih ciljeva. Potvrdili su to i rezultati u pripremnim utakmicama u Antaliji ali te činjenice uvek treba uzeti sa „debelom“ rezervom jer prvenstvo je sasvim nešto drugo.

Šef stručnog štaba „crveno-belih“ izdiktirao nam je sastav Vojvodine koji će početi susret sa višestrukim šampionom Bugarske :

Supić, Vulićević, Pavlović, Vujačić, Đurić, Ađuru, Radoja, Poletanović (Kosović), Alivodić, Abubakar, Katai.

Đorđe Jokić se potpuno oporavio od povrede, međutim trener Vignjević  odlučio je  da ništa ne rizikuje kako bi pouzdani štoper bio potpuno fit za utakmicu u Smederevu, obzirom da reprezentativac Branislav Trajković zbog parnih kartona nema pravo nastupa na tom susretu.

Ekspedicija CSKA doputovala je oko 14 časova u Novi Sad i nakon smeštaja i ručka u hotelu „Park“ odmah produžila do FC „Vujadin Boškov“ gde je trener Miodrag Ješić izveo ekipu na lakši trening.

Da potsetimo još jedan put da će se utakmica Vojvodina-CSKA igrati sutra (sreda, 20. februar) na stadionu „Karađorđe“ sa početkom u 15:00 časova.
Uprava kluba odlučila je da za ovaj susret otvori zapadnu i severnu tribinu.
Ulaz se neće naplaćivati.