Osam dana pre prve zvanične takmičarske utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrpe, fudbalere Vojvodine danas očekuje generalna proba sa češkim Baumit Jablonecom. Na jutarnjem treningu, šef stručnog štaba Zagorčić, saopštio je igračima šta od njih očekuje na ovom i svakom sledećem meču. Ozbiljnost, jedinstvo i maksimalnu koncentraciju tokom svih 90 minuta. Nakon kraćeg uvoda i zagrevanja ceo trening protekao je u uvežbavanju kombinacija napada, prekida i šuteva na gol. Bilbija, Bojović, Abubakar i Smiljanić su ostali na terenu poslednji, šutirali penale i slobodnjake dok su se među stativama smenjivali Supić, Žakula i Kordić.
Povoljan zdravstveni bilans u redovima „crveno-belih“ daje stručnom štabu široke mogućnosti u izboru igrača za večerašnju utakmicu. Očekuje se da protiv Baumit Jabloneca šansu dobije nešto manji broj fudbalera nego na prethodnim susretima jer već sada se nazire „kostur“ ekipe za narednu sezonu.

Fudbaleri Voše dobili su slobodno do ručka, nakon toga planiran je sastanak, a polazak na utakmicu je oko 16 časova. Susret Vojvodina-Baumit počinje u 18,30