Miljan Vesić, Marko Ilić, Nikola Perić i Emil Rockov

 

Golmani Vojvodine Emil Rockov, Nikola Perić i Marko Ilić vredno rade na pripremama u Beleku i bore se za mesto među stativama na golu „stare dame“.

Fudbaleri Vojvodine intenzivno treniraju na pripremama u Beleku, pa im je šef stručnog štaba Ilija Stolica i za danas zakazao dva jaka treninga. Na terenu fudbalskog centra „Titanic Deluxe Belek“, crveno-beli su istrčali već u 9:30 časova po lokalnom vremenu, a prvi deo treninga, po običaju, odvojeno od ostalih saigrača radili su golmani Emil Rockov, Nikola Perić i Marko Ilić.

Uz instrukcije trenera golmana Miljana Vesića, oni su najpre uvežbavali prijem i pas ka saigračima u različitim situacijama, s obzirom na to da šef Ilija Stolica od čuvara mreže traži da aktivno učestvuju u igri i uvek budu spremni da se ponude kao rešenje u akcijama crveno-belih. Naravno, uporedo sa tim, Vošini golmani su radili i na onome što je njihov osnovni zadatak, a to je zaustavljanje šuteva i odbrana svog gola, što su najpre uvežbavali kroz vežbe koje je pokazivao trener Miljan Vesić, a potom i u igri na dva gola sa ostalim prvotimcima.

Današnji trening Vojvodine u Beleku propustili su od ranije povređeni Daniel Avramovski i Kristijan Živković, ali i Nemanja Subotić, koji je osetio određeni zamor i lakše grčenje mišića, pa je šef stručnog štaba Ilija Stolica, uz konsultaciju sa medicinskim timom, odlučio da ga iz preventivnih razloga poštedi današnjih napora.