Голман Војводине Горан Вуклиш (32) данас је продужио уговор са клубом до јуна 2022. године. Он је прошлог лета постао члан Војводине, али је претходну сезону провео на позајмици у Кабелу, коме је сјајним одбранама помогао да оствари добре резултате у Првој лиги Србије.

Горан Вуклиш је рођен 24. септембра 1987. године у Бањалуци и поседује двојно држављанство Србије и Босне и Херцеговине. Сениорску каријеру је почео у екипи Земуна, а потом је наступао још за Раднички из Нове Пазове, Лакташе, Леотар, БСК (Бањалука), Рудар (Пљевља), ОФК Грбаљ, ОФК Петровац, Борац (Бањалука), ОФК Београд, Нови Пазар, Слободу (Тузла) и Кабел.

У наредној сезони, он ће сигурно бити део првог тима Војводине, у којем је задужио дрес са бројем 13 на леђима.

– Јако сам срећан што сам постао члан екипе. Уговор са клубом потписао сам још прошлог лета, али исплатило се чекати. Као што сви знамо, Емил је отишао и на мени је сада да се докажем. Ту је и Симић и имаћемо здраву конкуренцију, што је најважније, а свакако ћу се трудити и борити за место у екипи. Очекивања од наредне сезоне су таква да се поново узме трофеј. Војводина је велики клуб, у којем трофеј увек представља један од примарних циљева – изјавио је Вуклиш.