Golman Vojvodine Goran Vukliš (32) danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2022. godine. On je prošlog leta postao član Vojvodine, ali je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Kabelu, kome je sjajnim odbranama pomogao da ostvari dobre rezultate u Prvoj ligi Srbije.

Goran Vukliš je rođen 24. septembra 1987. godine u Banjaluci i poseduje dvojno državljanstvo Srbije i Bosne i Hercegovine. Seniorsku karijeru je počeo u ekipi Zemuna, a potom je nastupao još za Radnički iz Nove Pazove, Laktaše, Leotar, BSK (Banjaluka), Rudar (Pljevlja), OFK Grbalj, OFK Petrovac, Borac (Banjaluka), OFK Beograd, Novi Pazar, Slobodu (Tuzla) i Kabel.

U narednoj sezoni, on će sigurno biti deo prvog tima Vojvodine, u kojem je zadužio dres sa brojem 13 na leđima.

– Jako sam srećan što sam postao član ekipe. Ugovor sa klubom potpisao sam još prošlog leta, ali isplatilo se čekati. Kao što svi znamo, Emil je otišao i na meni je sada da se dokažem. Tu je i Simić i imaćemo zdravu konkurenciju, što je najvažnije, a svakako ću se truditi i boriti za mesto u ekipi. Očekivanja od naredne sezone su takva da se ponovo uzme trofej. Vojvodina je veliki klub, u kojem trofej uvek predstavlja jedan od primarnih ciljeva – izjavio je Vukliš.