vosha

 

 

Poštovani Novosađani, navijači Vojvodine, ljubitelji fudbala

Vaš i naš stadion „Karađorđe“ konačno će dobiti izgled kakav smo želeli i kakav je ovaj grad i zaslužio. Nakon 71 godine, kuća na stadionu koju su koristile generacije fudbalera, asova i šampiona,  otišla je u istoriju.

Nikada je nećemo zaboraviti jer je bila neodvojivi deo života i istorije FK „Vojvodina“

Višegodišnjim apelima aktuelne  Uprave FK „Vojvodina“ koja je  insistirala na tome da Novi Sad dobije stadion po evropskim standardima odazvalo se rukovodstvo grada Novog Sada na čelu sa gradonačelnikom Milošom Vučevićem.

Upravo zbog toga i zbog generacija koje dolaze, Fudbalski klub Vojvodina, koristi ovu priliku da se javno zahvali svim članovima gradske uprave Novog Sada na čelu sa gradonačelnikom gospodinom Vučevićem  koji su dali svoj nemerljivi doprinos početku radova na rekonstrukciji stadiona „Karađorđe. Zahvaljujemo se takođe građevinskoj kompaniji „Radun“  na velikoj želji da pomogne FK „Vojvodina“  i gradu i datim  garancije da će za 25 dana okončati  radove  na južnoj i jugozapadnoj tribini kao i svim potrebnim prostorijma koje traži UEFA . Po završetku ovih radova pristupiće se rekonstrukciji istočne tribine,  a FK „Vojvodina“  zauzvrat obećaava da će igrama na terenu i sportskim uspesima dostojno reprezentovati i afirmisati soj grad u Srbiji i Evropi

 

Upravni odbor FK „Vojvodina“