Čestitka gradonačelnika Miloša Vučevića povodom plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je fudbalskom klubu Vojvodina na plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle pobede nad ekipom Konah’s kija u Velsu i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, na adresu fudbalskog kluba Vojvodina stigle su brojne čestitke. Bivši igrači, treneri, sportski klubovi, kao i pojedine gradske institucije, čestitali su fudbalerima Vojvodine na sjajnom predstavljanju Srbije u međunarodnim utakmicama i ujedno im poželeli mnogo sreće u nastavku takmičenja.

Među njima je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Poštovano rukovodstvo, igrači, navijači,

U ime Grada Novog Sada i svoje lično ime od srca Vam čestitam na plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, čestitam Vam na pokazanoj borbenosti, profesionalnosti i zasluženoj pobedi.

Nakon početnih uspeha, još jednom ste nas sve obradovali rezultatom i ponovo probudili nadu da ćemo u predstojećim susretima u Novom Sadu za protivnike imati najveća evropska fudbalska imena.

Ova pobeda je utoliko veća što je FK Vojvodina jedini klub koji je izborio dalji plasman i Vaši igrači u međunarodnim mečevima imaće i čast i dužnost da brane boje ne samo novosadske „stare dame“, već i srpskog fudbala.

Nema sumnje da će se Novi Sad i Novosađani pokazati kao dobri domaćini i da ćemo svi mi umeti da bodrimo našu Vošu, uživajući u vrhunskom fudbalu, ali i u činjenici da će se ime našeg grada, njegov sportski duh, viteštvo i borbenost i ove sezone slaviti na „Karađorđu“.

Novi Sad je uz Vas – navodi se u čestitki gradonačelnika.