Dušan Grujić i Išizaka

 

Ekspedicija FK Vojvodina, u kojoj većinu čine mlađi omladinci „stare dame“, danas je imala svečani prijem kod gradonačelnika japanskog grada Mačide.

Mlađi omladinci Vojvodine (generacija rođena 2000. godine) trenutno se nalaze u Japanu, gde ih uskoro očekuje učešće na jednom prestižnom međunarodnom turniru. Po dolasku u Japan, oni su najpre stigli u grad Mačida, gde je kompletnu ekspediciju Vojvodine od 25 članova ugostio i primio gradonačelnik ovog grada, gospodin Išizaka.

Tom prilikom, direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Dušan Grujić uručio mu je prigodne poklone u ime FK Vojvodina i u ime gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, na čemu se gospodin Išizaka srdačno zahvalio i izrazio veliko zadovoljstvo zbog boravka ekspedicije Vojvodine u njegovom gradu, uz obećanje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se saradnja između Novog Sada i Mačide, kao i između fudbalskih klubova iz ovih gradova, u budućnosti još više ojača i proširi.

Čitav prijem je protekao u odličnoj i izuzetno prijateljskoj atmosferi i trajao je oko sat vremena, a završio se zajedničkim fotografisanjem svih prisutnih. Po završetku prijema, ekspedicija Vojvodine je otputovala u Nagano, gde mlađe omladince Voše očekuju utakmice protiv japanskih timova Kjoto Sanga (20. decembar) i Kavasaki Frontale (23. decembar), kao i brazilskog Šapekoensea (21. decembar).