obrazac-za-slike---vesti

 

 

Povodom osvajanja Kupa Srbije, prvi čovek Grada, gospodin Miloš Vučević  sa saradnicima Dejanom Mandićem, članom Gradskog veća za budžet i finansije, Predragom Svilarom, članom Gradskog veća za sport i omladinu, kao i šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Petrovićem, primio je fudbalere,  članove stručnog štaba i čelnike  FK „Vojvodina“ i čestitao im na trofeju :

– Čestitam vam od srca, pre svega, 100-godišnjicu kluba, a onda i veliki rezultat, osvajanje Kupa, koji smo svi mi u Novom Sadu čekali decenijama. Lako je biti s vama sada u pobedi, a vi ste se borili na terenu i zasluženo došli do pobedničkog pehara. Mnogi igrači otišli su odavde, ali su stigli novi, mladi fudbaleri koji su ostvarili ono što smo toliko dugo čekali. Još jednom, čestitam svima koji su doprineli ovom rezultatu i želim vam da u narednoj sezoni dostojno reprezentujete Grad, Pokrajinu i državu u Evropi i hvala vam od srca na tome što ste uradili.

U ime FK Vojvodina, gradonačelniku Vučeviću na lepim rečima zahvalio se član Upravnog odbora Nikola Ćirović, a zatim je zlatnu medalju prvom čoveku Novog Sada u ime igrača poklonio kapiten Nemanja Radoja, koji je rekao:

– Dali smo sve od sebe u finalnom susretu, a Jagodina je bila ozbiljan i jak rival. Doček koji smo imali u četvrtak uveče ispred SPC Vojvodina bio je veličanstven i zaista nam je svima izuzetno drago zbog toga što smo doneli ovaj trofej u Novi Sad baš sada, kada naš klub slavi 100. rođendan.