Predvođena gradonačelnikom Milošem Vučevićem, visoka delegacija grada Novog Sada  posetila je danas FK „Vojvodina“. Cilj posete najvišeg gradskog čelnika, gradskog sekretara za sport Predraga Svilara i njihovih saradnika bila su pitanja u vezi namene, korišćenja i planirane rekonstrukcije stadiona „Karađorđe“. Prethodno je gradska delegacija u pratnji domaćina, predsednika FK „Vojvodina“ Ratka Butorovića, potpredsednika Dušana Vlaovića, članova UO kluba Đerđa Balatona i Milenka Damjanića, generalnog sekretara Radisava Rabrenovića, sportskog direktora Miodraga Pantelića, upravnika FC „Vujadin Boškov“ Milana Čabrića, direktora marketinga Petra Nikolića i sekretara Aleksandra Vlaškalića, obišla terene i objekte u fudbalskom centru.
Gradonačelnik Novog Sada je po sopstvenim  rečima bio impresioniran onim što mu je prezentovano. Prema njegovim tvrdnjama, gradska uprava i Fudbalski klub Vojvodina će u narednom periodu uspostaviti partnerski odnos na dobrobit svih građana Novog Sada. Pre toga će predstavnici obe zainteresovane strane izdefinisati sva do sada nerešena pitanja koja se tiču korišćenja stadiona „Karađorđe“ kao i njegove dugo očekivane rekonstrukcije.
Gradonačelnik Vučević i predstavnici kluba nastavili su razgovore, a nakon završetka, predsednik kluba Ratko Butorović izrazio je zadovoljstvo što je posle dugog vremena jedan gradonačelnik upriličio posetu klubu. Donet je zajednički zaključak da se po hitnom postupku (nakon što odgovarajaući resori i službe prouče dokumentaciju) organizuje još jedan sastanak na kome bi se sa reči konačno  prešlo i na dela.