DSC_0036

 

 

Adaševci

Stadion „Braća Jeremić“

Gledalaca :      300

Sudija :           Stevan Grbatinić (Adaševci)

Strelci :           Derajić (30. min iz jedanaesterca) za Graničar, Ćurko (67. min) i Grgić (80. min) za Vojvodinu

Žuti karton :    Desančić (Vojvodina)

Graničar :        Miroslav Ilić, Skakavac, Končar, Vasić, Vurdelja, Vukmir, Knežević, Mijatović, Erak, Derajić, Papuga

Igrali su još :    Gledić, Mijanović, Radin, Šuša, Rajčević, Popović, Andriška

Vojvodina :       Milinković-Savić (Marko Ilić), Nikolić (Vukaljević), Kočović, Pankov, Novaković (Fimić), Popara (Desančić), Luković (Ćurko), Zličić (Stanić), Spremo (Stamenić), Asani, Georgije Ilić (Grgić)

Prijateljski duel 90-godišnjeg Graničara i 100-godišnje Vojvodine pripao je „Staroj dami“ koja je u goste slavljeniku iz Adaševaca došla u kombinovano omladinsko-kadetskom sastavu pojačana  Nikolom Poparom i Milkom Novakovićem.
Mladi igrači „crveno-belih“ imali su inicijativu tokom celog toka utakmice, stvorili bezbroj šansi ali je na golu domaćina blistao Miroslav Ilić. U prvom delu susreta šanse za Vošu su propuštali redom : Georgije Ilić, Asani, Luković i Spremo da bi na suprotnoj strani u 30. minutu sudija Grbatinić baš onako „domaćinski“ svirao jedanaesterac za Graničar koji je u vođstvo pretvorio Derajić.
Kako je počelo drugo poluvreme tako se na Adaševce spustio pljusak koji je trajao sve do kraja utakmice. Vojvodina je nastavila sa atacima, a bilo je očigledno da je domaćinima ponestalo snage. Sve do dvadesetak minuta pred kraj u igri ih je držao sjajni golman Ilić ali se na kraju i on valjda zaneo svojim dobrim odbranama i poželeo da na ivici šesnaesterca dribla napadače Vojvodine.
Kao rezultat njegove neuspele namere došao je i izjednačujući gol koji je postigao Saša Ćurko.
Deset minuta pre kraja, nakon brze akcije po levoj strani i ubačene lopte u kazneni prostor, konačan rezultat postavio je Luka Grgić.