Grbovi OFK Grblja i FK Vojvodina

 

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati prijateljski meč protiv ekipe OFK Grblja u Radanovićima.

Posle tri dana intenzivnog rada, tokom kojih su trenirali po dva puta dnevno, fudbaleri Vojvodine danas će ponovo odigrati jednu prijateljsku utakmicu. Oni će pre podne ponovo trenirati, a od 14:30 časova u Radanovićima odmeriće snage sa domaćom ekipom OFK Grblja, trenutno osmoplasiranim timom crnogorskog prvenstva.

OFK Grbalj je osnovan 1970. godine i u najelitnijem rangu takmičenja u Crnoj Gori takmiči se od sezone 2006/07, kada je ostvario svoj najveći uspeh osvajanjem trećeg mesta. Kao domaćin, OFK Grbalj nastupa u crvenim dresovima, plavim šortsevima i belim štucnama, dok u gostima igra u kompletno beloj opremi. Stadion u Radanovićima može da primi oko 1.500 gledalaca.

Interesantno je to da je ekipu OFK Grblja ove zime pojačao nekadašnji napadač Vojvodine Šaleta Kordić, čiji rođeni brat Marko i dalje brani za crveno-bele. Ipak, do duela između dva brata na terenu danas ipak neće doći, s obzirom na to da je čuvar mreže Vojvodine doživeo povredu čašice kolena, pa će šef stručnog štaba Dragan Ivanović priliku ukazati Nikoli Periću i Emilu Rockovu. Inače, očekuje se da će Voša i na ovoj utakmici nastupiti sa po dve postave, pri čemu će svaka odigrati po jedno poluvreme.