obrazac-za-slike---vesti

 

 

VOJVODINA – ČAJETINA 6:1 (2:0)

 

ZLATIBOR: Teren hotelskog kompleksa Palisad

Gledalaca  : 350

Sudija: Nedeljković ( Zlatibor)

Strelci: Grgić u 21.  58. (iz penala) i 88. Asani u 23. i 61. i Ilić u 65. za Vojvodinu,a  Rosić u 70. minutu (iz penala)  za Čajetinu.

 

VOJVODINA: Milinković – Savić, Živković, Kočović, Pankov, Zogović, Popara, Luković, Grgić, Asani, Arsić, Mazalica. Igrali su još: Jovanić, Miletić, Spremo, Vujaklija, Ilić, Stojanović, Gaćinović.

 

ČAJETINA: Ječmenica, Lazović, Cvetić, Spasenić, Gordić, Rosić, Božović, Todorić, Kutlešić, Čardović, Luković. Igrali su još: Galović, Roksić, Lukić, Pavlović, Dedić, F. i S. Babić.

 

Kombinovani sastav Vojvodine  sastavljen od mlađih fudbalera, odigrao je sjajnu utakmicu  na pripremama na Zlatiboru protiv lokalne  Čajetine. Tokom svih 90 minuta igre „crveno –beli“  su dominirali, igrali dobro, brzo i efikasno, a posebno se istakao  mladi Luka Grgić koji je čak tri puta pogodio protivničku mrežu. Uz to nad njim je načinjen i jedanesterac koji je realizovao Asani.

Grgić je bio i strelac najlepšeg pogotka u 88. minutu kada je preciznim udarcem sa preko dvadeset metara pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa, a lep pogodak  postigao je i Georgije Ilić koji je odlično reagovao na centaršut i udarcem glavom zatresao mrežu domaćina.

– Odigrali smo dobar meč – zadovoljno je posle utakmice konstatovao trener Novosađana Zoran Marić. – Mladići su pokazali da se na njih može računati. Igrali su zaista lepo, kombinatorno , što me raduje.

Fudbaleri Vojvodine  će u utorak imati poslednju proveru na pripremama na Zlatiboru snage će odmerti sa rumunskim prvoligašem Čelaulom (17 sati),a priliku će dobiti prvotiomci, koji će prema zamislima Šefa stručnog štaba Zorana  Marića provesti na terenu najmanje 60 minuta.