Hotel "Habakuk"

 

Letnje pripreme za novu sezonu, fudbaleri Vojvodine sprovode u hotelu „Habakuk“ u Sloveniji, gde imaju sve uslove za nesmetan i kvalitetan rad.

Fudbaleri Vojvodine već nedelju dana nalaze se na letnjim pripremama u Sloveniji, a za to vreme, smešteni su u hotelu „Habakuk“, gde imaju sve uslove za nesmetan i kvalitetan rad.

Velnes hotel „Habakuk „je smešten na predivnoj, tihoj lokaciji, na 5,5 kilometara od centra Maribora. U svom sadržaju ima klimatizovane, elegantno uređene sobe i veliki spa centar površine veće od 740 kvadratnih metara. Prostrane sobe poseduju besplatan bežični internet i „flat-screen“ TV sa kablovskim kanalima.

Fudbalerima Vojvodine u hotelu „Habakuk“ na raspolaganju je korišćenje glavnog hotelskog spa centra, koji je udaljen svega nekoliko koraka, a pored toga, u sklopu objekta dostupni su zatvoreni i otvoreni bazen, sauna i fitnes centar.

Hotel „Habakuk“ ima tri restorana i dva bara u kojima se služe specijaliteti internacionalne i regionalne kuhinje, a omogućeni su i meniji za posebne režime ishrane.

Na svega nekoliko minuta peške od hotela, nalazi se i izuzetno dobro pripremljen fudbalski teren, na kojem igrači Vojvodine svakodnevno treniraju. Teren je, kao i čitav hotel, okružen prirodom i šumom, što boravak i rad u ovom mestu čini samo još lepšim i prijatnijim.

Pogledajte i kako to izgleda:

1

 

2

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk

 

Hotel Habakuk