obrazac-za-slike---vesti

 

 

Nekada, davnih 70-tih godina prošlog veka ovo je bio čest slogan navijača Vojvodine na utakmicama u Novom Sadu.
Uspešan start fudbalera Vojvodine u prolećnom delu sezone i najava punih tribina stadiona „Karađorđe“ dobar su uvod u vojvođanski derbi dva najbolja pokrajinska kluba.

-„Naš jedini cilj u okršaju sa Spartak Zlatibor vodom  je pobeda. Kao preduslov toga  očekujem  dobru igru mog tima koja bi nam umnogome olakšala put do ispunjenja želja. Kad to kažem, mislim pre svega na to da nam pasovi budu precizniji i da greške svedemo na minimum, jer su Subotičani ekipa koja i te kako ume da kažnjava propuste.  Pobeda u Smederevu, mogao sam to da uočim na treninzima, dodatno je podigla samopouzdanje u mom timu i popravila ionako dobru atmosferu i to samo može da hrabri. Očekujem  veliki broj gledalaca čija će nam podrška itekako značiti, a jedini problem u ekipi je povreda Vladana Pavlovića za kojeg još uvek ne znam da li će moći da nastupi. U konkurenciju za tim vratio se Branislav Trajković koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.
Dvoumim se oko sastava tima jer su igrači koji su ušli u drugom poluvremenu duela u Smederevu doneli pozitivnu energiju u ekipu i pokazali da zaslužuju priliku. Recimo, Vranješ je postigao i odlučujući gol, ali to još uvek ne znači da je obezbedio mesto u ekipi ili da je Kića Kosović odigrao loše. Raduje me činjenica  da imamo adekvatne zamene za svakog igrača.

Utakmica Vojvodina-Spartak Zlatibor voda igra se na stadionu „Karađorđe“  u subotu 02. Marta sa početkom u 14:00 časova.
Ulaz na stadion je besplatan.

 

http://youtu.be/Ly1fcEyn7vY