vest

 

 

 

Za fudbalere Vojvodine nema predaha. Nakon prošlonedeljnog derbija sa Čukaričkim na redu je gostovanje zahuktalom Novom Pazaru koji ove sezone sa pravom gaji visoke ambicije. Pazarci su stabilizovali klub, doveli odlična pojačanja i trenera, a sa tribina ih uvek bodri veliki broj vatrenih „tifoza“ što kod svakog rivala izaziva respekt. Sa druge strane, Novosađani ulaze u seriju izuzetno važnih utakmica čiji će ishodi u mnogome odrediti konačan plasman.

-Novi Pazar je još na samom početku sezone pokazao da se radi o ozbiljnom timu, a to je i nastavio da potvrđuje kroz prvenstvo. Vojvodina, pak još uvek „raste i razvija“ svoj mladi tim i to su sve činjenice koje garantuju da će publika na stadionu kraj Jošanice videti dobar fudbal bez obzira na krajnji ishod.

Mi smo zbog nekoliko faktora prinuđeni da malo „miksamo“ tim pa će zbog parnih žutih kartona sigurno izostati Marko Poletanović. Nino Pekarić takođe nije potpuno spreman za derbi i jegovo mesto će zauzeti Milko Novaković. Sa njim će u štoperskom paru biti Igor Đurić jer smo odlučili da „u vatru“ ovog puta ne bacamo mladog Srđana Babića. Potrebni su nam iskusniji igrači na terenu pa razmišljamo o opciji da i Darko Puškarić bude jedan od startera.-reči su Šefa stručnog štaba Vojvodine Branka Babića.

ALIVODIĆ : IGRAĆU PRD SVOJIM PRIJATELJIMA

Prvotimac Vojvodine i rođeni Pazarac, Enver Alivodić sa pomešanim osećanjima dočekuje duel sa klubom u kojem je načinio prve fudalske korake.

-Nije mi prvi put da igram u Novom Pazaru protiv svog kluba ali ova utakmica je za mene specifiča. Novi Pazar „juri“ Evropu, a naš mladi tim je još u fazi formiranja. Očekuje nas paklena atmosfera na stadionu no ja užvam da igram pred mojim sugrađanima, prijateljima i komšijama.Jedno je sigurno, biće to uzbudljiva fudbalska predstava.