Novi Pazar pres, mala

 

Već sutra uveče pred fudbalerima Vojvodine nalazi se novi izazov. U okviru 7. kola Superlige Srbije, na stadion „Karađorđe“ dolazi Novi Pazar i sigurno je da Novosađani žele da pobedom poprave utisak iz Češke i poraza od Viktorije.

– Prosto smo prinuđeni da idemo na novu prvenstvenu pobedu – rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić. – Neće nam biti lako, nije to nikada, ali druge nam nema. Poznajem dobro kolegu Kurćubića, trenera Novog Pazara i svestan sam da on zna dobro da pripremi tim koji vodi, ali ćemo mi, pred našim navijačima, ići na osvajanje tri nova boda. Igrači jesu umorni, ali sam siguran da u sebi imaju dovoljno snage i da su spremni da ostvare zacrtani cilj. Novi Pazar je borbena ekipa, koja ume i voli da se takmiči, ali se zna kakav fudbal nama odgovara i potrudićemo se da takav stil nametnemo i odigramo utakmicu na način na koji mi to želimo. Ne mogu da računam na Igora Đurića koji je isključen protiv Partizana, a Ognjen Ožegović juče nije trenirao. Videćemo još kakva je situacija s njim i, u zavisnosti od toga, proceniti da li će konkurisati za ekipu. Od ostalih igrača, niko se nije žalio na povredu ili neke zdravstvene probleme, tako da će mi svi biti na raspolaganju. Kao i uvek, sastav ću odrediti neposredno pred početak sutrašnje utakmice.

Jedan od igrača koji bi u susretu s Pazarcima mogao da zaigra od prvog minuta, jeste levi ofanzivni fudbaler Vojvodine Siniša Babić.

– Svima nam je veoma teško pao poraz koji smo doživeli u utakmici s Viktorijom – rekao je Babić. – To smo, međutim, kroz razgovor s trenerom i predsednikom odmah posle duela u Plzenju, ostavili iza sebe, u svlačionici i sada smo se okrenuli susretu s Novim Pazarom. Nastojaćemo da nametnemo naš stil, da igramo standardno napadački fudbal i siguran sam da će gledaoci na „Karađorđu“ moći da uživaju. I u igri, kao i u, nadam se, našoj pobedi.

Navijači Vojvodine su u Plzenju bili sjajni, bodrili su ekipu tokom svih 90 minuta i u trenucima kada joj nije išlo. Zbog toga se crveno-beli nadaju lepo ispunjenim tribinama i sutra uveče, kako bi zajedničkim snagama tim došao do važne pobede i pokazao da može puno bolje od onog što je prikazao u Češkoj.

Ulaznice će se sutra prodavati po ceni od 300 dinara (Zapad), 200 dinara (Istok) i 100 dinara (Sever).

Početak utakmice zakazan je za 19 časova.