pred čuku

 

 

U sredu 03.12.2014 sa početkom od 13 : 00 časova fudbaleri Vojvodine igraju pretposlednju takmičarsku utakmicu u 2014. godini, protiv ekipe Čukaričkog u ¼ finalu Kupa Srbije. Utakmica se igra na Banovom Brdu.

Tim povodom, održana je konferencija za štampu na kojoj su prisustvovali šef stručnog štaba Zoran Marić, kao i prvotimac Lazar Veselinović.

„Kup utakmice su specifične, u mnogome drugačije od prvenstvene, gde u jednoj utakmici rešavate da li prolazite dalje. U ovom slučaju to je protiv ekipe Čukaričkog, koja je dobra, organizovana i ima znanje. Mislim da su nam šanse 50-50. U zavisnoti od mnogobrojnih faktora u toku same utakmice, verovatno će taj procenat da se naginje na jednu ili drugu stranu nešto više. Osim Alivodića, na raspolaganju imamo sve igrače. Iako ova dva takmičenja nemaju veze jedno sa drugim, na neki način očekujem revanš za poraz u Novom Sadu. Sa tom idejom idemo tamo“, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine, Zoran Marić.

„Očekuje nas teška utakmica u sredu, svi u ekipi smo svesni toga. Kao što je šef rekao, nije isto takmičenje, nema popravnog, ali idemo sa željom da im se revanširamo. Znamo njihove kvalitete, igrali smo pre 2-3 dana, i daćemo svoj maksimum da iz ove utakmice izađemo kao pobednici“, rekao je prvotimac Lazar Veselinović.