Identično kao i u proteklom prvenstvu, VII kolo JSL Vojvodini u goste dovodi aktuelnog šampiona Srbije, ekipu beogradskog Partizana. Utakmice ova dva „ljuta“ rivala oduvek su bile pune emotivnog naboja, kako na terenu tako i na tribinama. Za igrače Vojvodine, verujemo, neće biti potreban poseban motiv da daju sve od sebe kako bi savladali velikog rivala.
Na redovnoj pres konferenciji održanoj u Media centru „FC „Vujadin Boškov“ pred novinare su izašli šef struke novosađana Nebojša Vignjević i napadač Milan Bojović. Obojica su se složila u mišljenju da je protivnik Vojvodine trenutno najbolji tim naše zemlje ali ta činjenica neće uticati na želju i ambicije „crveno-belih“ koje se mogu podvesti pod samo jednu reč : pobeda.
Pred sutrašnji duel na „Karađorđu“, trenera Vignjevića muče problemi sa povredama Poletanovića i Kosovića (sigurno izostaju) i Moreire koji, po tvrdnjama kormilara Novosađana i pored evidentnih zdravstvenih problema  ima veliku želju da igra. Sudeći po onome što smo iz izlaganja Vignjevića mogli zaključiti, male su šanse da Portugalac sutra  istrči na teren. U svakom slučaju, sve će biti jasno nakon današnjeg treninga.
Odgovarajući na novinarsko pitanje koga se najviše pribojava u ekipi Partizana, šef struke „crveno-belih“ bez razmišljanja je apostrofirao kapitena „crno-belih“ sašu Ilića. Ideolog igre Beograđana sposoban je da jednim potezom u deliću sekunde preokrene tok utakmice i na njega će igrači Vojvodine morati posebno obratiti pažnju.
Vignjević i Bojović pozvali su navijače Vojvodine da u što većem broju ispune tribine „Karađorđa“ i ekipi daju preko potrebnu podršku.

Kompletan tok pres konferencije pogledajte ovde :