Са тугом и неверицом, фудбалски клуб Војводина примио је вест да је бивши фудбалер „старе даме“ Миљан Мрдаковић данас извршио самоубиство у својој 38. години.

Миљан Мрдаковић је био члан ФК Војводина у првом делу сезоне 2015/16, током које је у црвено-белом дресу одиграо девет утакмица и постигао два гола. Навијачима Војводине остао је у врло лепом сећању и био је део екипе која је остварила чувену победу над Сампдоријом, те касније дошао до плеј-офа Лиге Европе.

Рођен је шестог маја 1982. године у Нишу, а током пребогате фудбалске каријере је променио велики број клубова, па је тако, поред Војводине, наступао још за Андерлехт, Ендрахт Алст (Белгија), ОФК Београд, Гент, Вустенрот (Аустрија), Металист (Украјина), Макаби Тел Авив, Виторију Гимараеш (Португалија), Шандонг (Кина), Аполон Лимасол (Кипар), Етникос (Кипар), АЕК Ларнаку (Кипар), Сенти (Кина), Паралимниу (Кипар), Верију (Грчка), Тампинес роверс (Сингапур), Левадијакос (Грчка), Агротикос (Грчка) и Рад. У сезони 2007/08, са екипом Шандонга освојио је титулу шампиона Кине, док је у сезони 2010/11, са 21 постигнутим голом, био први стрелац кипарске лиге. Такође, био је члан млађих репрезентативних селекција Југославије.

Миљане, остаћеш заувек у нашем сећању.