DSC_0059

 

U jednoj nesvakidašnjoj utakmici mlađi omladinci Vojvodine uspeli su da savladaju ekipu Inđije. Moramo istaći da je teren u Golubincima, koji je je Inđija prijavila kao domaći teren za ovu utakmicu, bio gotovo nemoguć za igru. I pored toga, ekipa trenera Bajića pokazala je baš ono što im je tokom celog prvenstva falilo – karakter.

Vodila je Inđija 2 : o, a svakom od dva gola domaćina prethodila je kolosalna šansa Vojvodine, pa i promašen penal Zličića. Gotovo svaki promašaj Vojvodine domaćini su skupo kažnjavali, kao što to u fudbalu, po nepisanom pravilu, biva.Uspela je Vojvodina da smanji na 2 : 1 preko Bobe Velemira, i taman kada se očekivalo da momci u crveno-belim dresovima nastave u istom ritmu, šok … Drugi žuti tj. crveni karton za Marka Đurišića. Otišlo se na poluvreme u nedoumici zbog čega je vezni igrač Vojvodine dobio crveni karton.

U nastavku igre, trener Bajić je napravio nekoliko rokada u timu. Izašao je povređeni Zličić, koga je zamenio Pavlović, dok je umesto Furtule u igru ušao Stoisavljević. Videlo se da su omladinci Vojvodine izašli sa verom u preokret i pored igrača manje. To je dalo rezultata i već nakon nekoliko minuta igre Vojvodina je izjednačila. Opet, kao i prvom poluvremenu, kada se očekivao završni udarac, novo, negativno iznenađenje, u vidu trećeg gola Inđije. Dva od tri gola, Vojvodina je primila glavom.  Ipak, ni to nije pokolebalo, u ovoj utakmici odlučne momke trenera Bajića, koji su najpre preko Bobe Velemira izjednačili, a potom i odličnim golom, danas atipično borbenog Strahinje Krstevskog, odneli sva tri boda prvoplasiranoj ekipi Omladinske lige Vojvodine. Bila je to ujedno i poslednja utakmica za mlađe omladince Vojvodine u prvom delu prvenstva.