У деветом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Инђије.

Текстуални пренос меча од 16 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Инђија: Јовичић – Цуцин, Михајлов, Крнета, Протић – Јовановић, Ђорђевић, М. Илић, Алексић – Б. Илић, Бастајић.

Војводина: Вуклиш – Андрић, Ковачевић, Саничанин, Деветак – Максимовић, Дринчић – Младеновић, Зукић, Вукадиновић – Мркаић.

Утакмица је почела. Меч се игра без присуства гледалаца.

4. минут: Слободан ударац за Војводину је извео Дринчић, након чега је Ковачевић главом упутио лопту пред гол Инђије, где је ударац главом са око два-три метра упутио Саничанин, али је лопта отишла преко пречке.

27. минут: После корнера за Војводину, ударац са око 22-23 метра је упутио Младеновић, али је Јовичић ухватио лопту.

32. минут: Цуцин је шутирао са око 25 метара, али је Вуклиш одбранио. Након тога, због прекршаја над једним фудбалером Инђије у нападу, жути картон у екипи Војводине добио је Момчило Мркаић.

33. минут: Због прекршаја над Ђорђевићем на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Младен Деветак.

37. минут: Због прекршаја над Андрићем на средини терена, жути картон у екипи Инђије добио је Радош Протић.

40. минут: После корнера за Инђију, ударац главом је упутио Михајлов, али је Вуклиш ухватио лопту.

45. минут: После слободног ударца који је извео Дринчић, ударац главом са око пет метара искоса упутио је Мркаић, али је лопта отишла преко гола.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Војводине, извршена је трострука измена: изашли су Младен Деветак, Дејан Зукић и Момчило Мркаић, а ушли су Стефан Ђорђевић, Петар Бојић и Немања Човић.

55. минут: Човић је шутирао са око 26-27 метара, али је лопта отишла преко гола. Одмах потом, извршена је и четврта измена у тиму Војводине: изашао је Новица Максимовић, а ушао Аранђел Стојковић.

56. минут: Стојковић је шутирао са око 28 метара, али је Јовичић ухватио лопту.

59. минут: ГОЛ! Војводина води 0:1. Вукадиновић је сјајно утрчао у шеснаестерац и одиграо одличан пас ка Бојићу, који је ударцем из прве са око осам-девет метара проследио лопту у мрежу.

62. минут: Извршена је трострука измена и у тиму Инђије: изашли су Алекса Јовановић, Коста Алексић и Милијан Илић, а ушли Елиомар, Стефан Пуртић и Никола Трипковић.

65. минут: Због прекршаја над Бастајићем на око 30 метара искоса од гола Војводине, жути картон у екипи Војводине добио је Владимир Ковачевић. Због приговора на ову судијску одлуку, жути картон добио је и помоћни тренер Војводине Драган Шарац.

66. минут: После центаршута Цуцина са десне стране, ударац „маказицама“ са десетак метара упутио је Бастајић, али је лопта отишла преко гола.

70. минут: ГОЛ! Војводина води о:2. Слободан ударац за Војводину је извео Дринчић, лопта је погодила Крнету, након чега је до ње дошао Човић и главом је са два метра проследио у мрежу.

74. минут: Бастајић је шутирао са око 25 метара, али је лопта отишла преко пречке.

78. минут: Извршена је и пета измена у тиму Војводине: изашао је Миљан Вукадиновић, а ушао Миодраг Гемовић. Такође, извршена је и четврта измена у тиму Инђије: изашао је Небојша Бастајић, а ушао Стефан Величковић.

85. минут: Бојић је петом одиграо пас до Човића, који је шутирао са око 16 метара, али је лопта отишла преко гола.

88. минут: Извршена је и пета измена у тиму Инђије: изашао је Брана Илић, а ушао Василије Бакић.

Утакмица је завршена.