Vladimir Divjak i Aleksandar Dunđerski

 

Ovlašćeni zastupnik aubomobilske marke „Škoda“ za Srbiju, kompanija „Intersrem“ DOO iz Veternika, novi je poslovni partner FK Vojvodina.

Sponzorski tim FK Vojvodina postaje jači iz dana u dan. U hali 3 Novosadskog sajma, gde se ovog vikenda održava Sajam sporta, a na kojem svoj štand ima i FK Vojvodina, danas je obavljeno potpisivanje ugovora između FK Vojvodina i firme „Intersrem“ DOO iz Veternika.

Ovom saradnjom, kompanija „Intersrem“ obezbediće tehničku podršku za FK Vojvodina time što će klubu ustupiti svoja vozila marke „Škoda“, ali i pomoći da prostorije FK Vojvodina, kao i stadion „Karađorđe“, ubuduće budu potpuno dostupni za lica sa invaliditetom, što je potvrdio i generalni direktor FK Vojvodina Aleksandar Dunđerski.

– Potpisivanje ugovora sa kompanijom „Intersrem“ i pristupanje te firme našem Poslovnom timu pričinjava nam veliku čast i zadovoljstvo. Ovo je samo još jedna potvrda toga da Vojvodina radi ozbiljno i da se ponaša društveno odgovorno prema svim segmentima našeg društva. Nadam se da ćemo u budućnosti zajedničkim snagama raditi na unapređenju svih standarda po pitanju stadiona i naših prostorija, kako bismo svim našim navijačima omogućili kvalitetan pristup i kvalitetno prisustvo na utakmicama – rekao je Dunđerski.

Zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora izrazio je i direktor kompanije „Intersrem“ Vladimir Divjak.

– Zadovoljstvo nam je zbog toga što je naša kompanija potpisala ovaj ugovor sa FK Vojvodina i zahvalio bih se čelnim ljudima kluba na tome što su našu firmu izabrali kao svog poslovnog partnera. Nadam se da će ovo biti šampionska sezona za Vojvodinu – rekao je Divjak.

Priključivanje kompanije „Intersrem“ Sponzorskom pulu FK Vojvodina je još jedno veliko pojačanje za sponzorski tim kluba, koji sada broji više od 20 uglednih srpskih kompanija.