Mirko Ivanić

 

Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić (22) istakao je da su njegovi saigrači i on dobro trenirali tokom prethodne dve nedelje i da očekuje da crveno-beli to potvrde dobrim rezultatom protiv Javora.

U 18. kolu Super lige Srbije, Vošu sutra očekuje tradicionalno nezgodno gostovanje Javoru u Ivanjici. Ipak, razlog zbog kojeg je povećan optimizam među Vošinim igračima i navijačima pred ovu utakmicu jeste taj što će u konkurenciji za tim biti i Mirko Ivanić, nesumnjivo najbolji fudbaler našeg kluba i jedan od najboljih igrača u ligi.

On veoma poštuje ekipu Javora, ali isto tako, veruje u svoj tim.

– Očekuje nas veoma teška utakmica. Oni su svojom pozicijom prezadovoljni, dok mi svojim trenutnim plasmanom nikako ne možemo biti zadovoljni. Međutim, u ovih narednih pet kola moramo da se izdignemo i vratimo Vojvodinu tamo gde joj je i mesto, a to je među tri-četiri najbolje ekipe u ligi. Želimo da se iz Ivanjice vratimo neporaženi, a naravno da bi bilo još bolje ukoliko bismo uspeli i da pobedimo. Dobro smo radili tokom prethodne dve nedelje i očekujem da nam se to vrati – izjavio je Ivanić.

Meč između Javora i Vojvodine zakazan je za subotu u 13 časova, na stadionu Javora u Ivanjici.

Pogledajte neke od najlepših golova crveno-belih protiv Javora iz prethodnih nekoliko godina.