Mirko Ivanić

 

Na konferenciji za novinare povodom zaostale utakmice 13. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine u Beogradu, vezista Voše Mirko Ivanić (22) izjavio je da postoji način da se dođe do pobede na stadionu „Rajko Mitić“ i time domaćinu nanese prvi prvenstveni poraz ove sezone.

Crveno-beli se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli, što svakako ne odgovara ugledu i tradiciji Vojvodine, kao ni kvalitetu tima kojim trenutno raspolaže. S druge strane, Crvena zvezda suvereno čuva prvo mesto, a u ovoj sezoni još uvek nije doživela nijedan poraz u prvenstvu.

Ipak…

– Sigurno da postoji način da se pobedi Crvena zvezda. Ovaj meč nam dolazi u jako teškom momentu, pošto smo u padu forme, ali smo ove sezone pokazali da znamo kako se igraju velike i važne utakmice, protiv jakih rivala. Ne sumnjam u to da ćemo na teren izaći spremni i ići ćemo na tri boda – izjavio je Ivanić.

Meč između Crvene zvezde i Vojvodine, u okviru 13. kola Super lige Srbije, na programu je u sredu na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, sa početkom u 17:30 časova.